Zatražite cenovnik

Pošaljite nam Vaše zahteve

You don't have to be great to get started, but you have to get started to be great.

Les Brown

Profil kompanije

CFLTeam creative solutions

CFLTeam creative solutions - Company Profile

Kompanija CFLTeam nastala je početkom 2009. godine, željom mladih stručnjaka okupljenih oko jednog zajedničkog projekta. Nakon njegovog završetka, ovaj tim ostao je zajedno i od tada rade na različitim projektima u zemlji i inostranstvu. Svi članovi tima su diplomirani informatičari, menadžeri i arhitekte, a njihovo znanje garantuje kvalitet učinjenog.

Ovaj mladi tim ispuniće svaku Vašu želju, i isporučiti Vam kvalitetan i pouzdan softverski proizvod. Zadovoljni klijenti su naše merilo uspeha, a gospodin Srđan Popić, generalni direktor kompanije Građenje a.d. o nama je rekao:

Članovi tima

Milan

Milan (programer)

Milan Miletić je glavni developer ovog tima i iza sebe ima višegodišnje programersko iskustvo. On je Master Fakulteta Organizacionih Nauka na smeru Informacioni sistemi i tehnologije, i u svom radu koristi najsavremenije tehnologije u oblasti distribuiranih, višeslojnih softverskih sistema.

Veljko

Veljko (project manager)

Veljko Marinković je odgovoran za upravljanje dinamičkim planom svih naših projekata, i uspešno vodi naš tim kroz sve neophodne projektne faze. Veljko je diplomirani inženjer Fakulteta Organizacionih Nauka na smeru Menadžment. Osim toga, Veljko upravlja svim marketinškim aktivnostima naše kompanije.

Milica

Milica (dizajner)

Milica aka Crecker svojim radom na dizajnu, grafički ulepšava svaki naš proizvod. Milica je diplomirani inženjer arhitekture na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, i iza sebe ima višegodišnje iskustvo na brojnim domaćim i međunarodnim projektima.

Branislav

Branislav (programer)

Branislav aka Bane je developer u timu, posebno stručan u oblasti grafičkog, korisničkog interfejsa naših proizvoda. Odgovoran je za sva finalna testiranja aplikacija, njihovo nadgledanje, periodično održavanje i puštanje u rad.